Антена 5 Тим

DJ Panco

Владимир Блажев

Програмски реализатор, Ди Џеј

zipzapshow@antenna5.fm
Стил
hip hop, rnb
Фаворити
Специјалност
DJ
Песни
Музички времеплов
  • 1975-Led Zeppelin добиваат златен сертификат за "Physical Graffiti".
  • 1999 - nekoj nastan
  • 1965-USA No1 Temptations – My Girl
  • 1989-на водачот на Aerosmith, Steven Tyler и сопругата Theresa им се раѓа ќерката Chelsea Anna.
  • 1973-групата War излегува од сенката на поранешниот лидер Eric Burdon, со тоа што добиваат златенс сертификат за синглот "Cisco Kid", четири дена откако истото се случи и со "The World is a Ghetto".
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје