Мак Топ 5 15.09.2019


1
Знам дека постоиш
Стефан Манасиевич
4 | 2 Недели во листата
21
2
Полетај
Miyatta
| 1 Недела во листата
1
3
Ти не си ти
RGB
1 | 3 Недели во листата
2
4
Нема назад враќање
Thea
| 1 Недела во листата
26
5
Драма
DS Collective ft. Matej
| 1 Недела во листата
6
Музички времеплов
Фреквенции
Скопје