Ariana Grande - Thank U Next


Музички времеплов
  • 1964 - UK No.1 Roy Orbison 'It's Over'
  • 1967 - 40 милиони луѓе ја следат изведбата на Beatles на 'All You Need Is Love' во живо преку сателит како дел од глобалниот ТВ линк 'Our World'. Mick Jagger, Keith Richards, Eric Clapton, Graham Nash, Keith Moon и Gary Leeds ги пеат придружните вокали.
  • 1988 - Van Halen започнуваат 4-неделен престој на првото место на американската албумска листа 'OU812'.
  • 1977 - USА No.1 Marvin Gaye 'Got To Give It Up'
  • 1994 - Stone Temple Pilots започнуваат 4-неделен престој на првото место на американската албумска листа со 'Purple'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје