Антена 5 Тим

Lefonque

Зоран Георгиев

Ди Џеј

Стил
Фаворити
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1947-роден е David Gilmour, гитарист во Pink Floyd.
  • 1999 - nekoj nastan
  • 1945-роден е гитаристот Randie Maiser кој бил дел од повеќе групи пред да се здружи со членовите на групата на Linda Ronstadt и во август 1971 да ја ги оформи Eagles-и.
  • 1989-на водачот на Aerosmith, Steven Tyler и сопругата Theresa им се раѓа ќерката Chelsea Anna.
  • 1966 - Број еден во Велика Британија ...
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје