Halsey - Without Me


Музички времеплов
  • 1941 - роден е Leon Russell.
  • 1960 - Американската национална асоцијација за музичка трговија ги додоелува своите први награди. Elvis Presley е именуван за најтиражен машки, а Connie Francis за најтиражен женски изведувач.
  • 1971 - Ringo Starr го издава првиот соло хит "It Don't Come Easy".
  • 1939 - роден е Marvin Gaye.
  • 1999 - Black Crowes имаат концерт во Тенеси и подоцна се тужени од тинејџер заради оштетување на слухот.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје