Benny Blanco and Calvin Harris - I Found You


Музички времеплов
  • 1970 - лондонскиот суд ги сослушува аргумените на John Lennon по повод тужбата за јавно прикажување еротски литографии во јануари
  • 1999 - Black Crowes имаат концерт во Тенеси и подоцна се тужени од тинејџер заради оштетување на слухот.
  • 1971 - Ringo Starr го издава првиот соло хит "It Don't Come Easy".
  • 1997 - Joni Mitchell повторно се поврзува со ќерката Kilauren Gibb, која пред 32 години ја дала на посвојување.
  • 1928 - роден е Serge Gainsbourg познат по брит бр 1 хит со Jane Birkin Je t`aime...
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје