Антена 5 Тим

Lefonque

Зоран Георгиев

Ди Џеј

Стил
Фаворити
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1989-издадена е автобиографијата на Smokey Robinson "Inside My Life".
  • 1976-британскиот огранок на EMI Records ги реиздава сите 22 британски синглви на Beatles-и и како бонус ја додава "Yesterday". Сите 23 снимки истовремено доаѓаат на брит синглска листа.
  • 1957-квартетот Diamonds дебитира на америкаската топ листа со најголемито хит "Little Darlin'", со кој ќе допрат до местото бр2.
  • 1989-на водачот на Aerosmith, Steven Tyler и сопругата Theresa им се раѓа ќерката Chelsea Anna.
  • 1945-роден е гитаристот Randie Maiser кој бил дел од повеќе групи пред да се здружи со членовите на групата на Linda Ronstadt и во август 1971 да ја ги оформи Eagles-и.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје