David Guetta, Bebe Redxa, Balvin - Say My Name


Музички времеплов
  • 1973-Traffic добиваат златен сертификат за албумот "Shootout at the Fantasy Factory", нивно последно LP во проширен состав.
  • 1917-во Америка снимена е првата џез плоча под наслов The Dixie Jass Bamd One Stop во изведба на Original Dixiland Jazz Band.
  • 1969-синглот "Dizzy" на Tommy's Roe се здобива со златен сертификат за продажба од милион копии.
  • 1964-хитовите "I Want to Hold Your Hand" и "She Loves You" на Beatles-и се едно до друго, на првата и на втората позиција на американската синглска листа.
  • 1955-Blue Suede Shoes на Carl Perkins влегува на R&B листата во Америка.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје