Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија

Музички времеплов
  • 1994 - USA No1 R. Kelly “Bump ‘N’ Grind” 6 w.
  • 1983 - UK No1 David Bowie “Let’s Dance” 3 w.
  • 1988 - во сообраќајка загинува Dave Prater, од Sam & Dave.
  • 1958 - Bill Haley and the Comets ја започнуваат првата турнеја во Јужна АМерика.
  • 1988 - USA No1 Billy Ocean “Get Outta My Dreams Get Into My Car” 2 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје