Антена 5 Тим

Ана

Ана Шутиноска

Водител, Музички новинар

ana@antenna5.fm
Стил
rock
Фаворити
U2, Muse, Placebo....
Специјалност
Новинар
Песни
Placebo - Meds, Duran Duran - Come Undone, Livin` In A Box - Bei The Fish, Can`t Get It - Duke Bojadziev...etc.
Музички времеплов
  • 1989-на водачот на Aerosmith, Steven Tyler и сопругата Theresa им се раѓа ќерката Chelsea Anna.
  • 1993-USA No1 Peabo Bryson & Regina Belle – A Whole New World (песна од филмот Аладин)
  • 1999 - nekoj nastan
  • 1999 - nekoj nastan
  • 1973-групата War излегува од сенката на поранешниот лидер Eric Burdon, со тоа што добиваат златенс сертификат за синглот "Cisco Kid", четири дена откако истото се случи и со "The World is a Ghetto".
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје