Музички времеплов
  • 1958 - Bill Haley and the Comets ја започнуваат првата турнеја во Јужна АМерика.
  • 1988 - UK No1 Pet Shop Boys “Heart” 3 w.
  • 2000 - UK No1 Craig David “Fill Me In” 1 w.
  • 1988 - USA No1 Billy Ocean “Get Outta My Dreams Get Into My Car” 2 w.
  • 1966 - издаден е хитот "When A Man Loves A Woman" на Percy Sledge.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје