Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија


Нашиот Тим

Музички времеплов
  • 1980 - USА No.1 Lipps Inc 'Funkytown'
  • 1964 - Роден е MC Darryl 'D' McDaniels од Run-DMC.
  • 1998 - UK No.1 Tamperer 'Feel It'
  • 1952 - Роден е Karl Bartos од Kraftwerk.
  • 1997 - UK No.1 Eternal 'I Wanna Be The Only One'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје