Музички времеплов
  • 1966 - Роден е Mike Inez од Alice In Chains
  • 1993 - На аукција во Лондон продадени се 4 костими 'Супер херој' кои им припаѓале на членовите на Kiss.
  • 1977 - USA No.1 Leo Sayer 'When I Need You'
  • 1956 - Роден е Steve Hogarth од Marillion (1985 UK No.2 'Kayleigh').
  • 1960 - Родена е Shelley Preston од Bucks Fizz.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје