12. Ed Sheeran & Travis Scott - Antisocial


Музички времеплов
  • 1941 - роден е Leon Russell.
  • 1970 - лондонскиот суд ги сослушува аргумените на John Lennon по повод тужбата за јавно прикажување еротски литографии во јануари
  • 1972 - John Lennon и Yoko Ono одржуваат прес конференција по повод одлуката на американскиот оддел за имигранти John да биде прогонет од САД.
  • 1971 - Ringo Starr го издава првиот соло хит "It Don't Come Easy".
  • 1939 - роден е Marvin Gaye.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје