19. Mabel - Bad Behaviour


Музички времеплов
  • 1971 - Ringo Starr го издава првиот соло хит "It Don't Come Easy".
  • 1939 - роден е Marvin Gaye.
  • 1997 - Joni Mitchell повторно се поврзува со ќерката Kilauren Gibb, која пред 32 години ја дала на посвојување.
  • 1972 - John Lennon и Yoko Ono одржуваат прес конференција по повод одлуката на американскиот оддел за имигранти John да биде прогонет од САД.
  • 1941 - роден е Leon Russell.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје