Halsey - Without Me


Музички времеплов
  • 2000 - USA No1 Santana feat. Product G&B “Maria Maria” 10 w.
  • 1994 - на 27 години се самоубива лидерот на Nirvana и водач на гранџ генерацијата, Kurt Cobain.
  • 1973 - премиера на документарецот и автобиографија на Neil Young, "Патување низ минатото"
  • 2001 - UK No1 Emma Bunton “What Took You So Long 2 w.
  • 1991 - покрената е тужба против Virgin Records зашто Paula Abdul наводно не пее во целост на нејзиниот албум "Forever Your Girl". Virgin го добиваат спорот.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје